ITALIAN GOLF EVOLUTION
ITALIAN GOLF EVOLUTION

ÉVOLUTION DU GOLF ITALIEN

HANDGEMAAKT EN EUROPE

Elke Duca del Cosma schoen wordt vakkundig met de hand vervaardigd door bekwame ambachtslieden in onze exclusieve Europese productiefaciliteiten.

ONZE FILOSOFIE

Sinds de oprichting, twee decenia geleden in Europa heeft Duca del Cosma een revolutie teweegebracht in de golfschoenen industrie met zijn eigentijdse ontwerpen voor of new generation technische golfers.

Duca del Cosma wordt wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen en streeft ernaar om voorop te lopen in wereldwijde modetrends en tegelijkertijd de nieuwste technologieën te implementeren.

Ondanks de ambities internationales van het merk en de constante ontwikkeling van nieuwe collecties, is Duca del Cosma altijd zichzelf gebleven. In zijn huidige functie als creatief directeur waakt oprichter van het bedrijf Baldovino Mattiazzo nog altijd over het DNA van Duca del Cosma ; oog voor detail met een vleugje dolce vita.

MATÉRIAUX HOOGWAARDIGE

We besteden veel zorg aan het selecteren materialen met de hoogste kwaliteit. Nappa leer van de beste leerlooierijen, duurzame rubberen buitenzolen en echte katoenen schoenveters. L'aspect et la sensation optimaux de l'élan deel van de schoen.

Mon panier

Product title

1 x €29,95

Retirer

Frais de port et remises calculés à la caisse Calculé à l'étape suivante

Total

Livraison dans le monde entier en 7 jours ouvrés et délai de retour prolongé de 30 jours

Aller à la caisse